Ünnepélyes átadás és Adventi Forgatag

2023. december 9-én 11 órai kezdettel a többcélú orvosi rendelő, a két csoportos mini bölcsőde, valamint a csapadékvíz elvezető rendszer ünnepélyes átadására került sor.


A szalagot Dr. Seszták Miklós országgyűlési képviselő, Baracsi Endre Szabolcs-Szatmár - Bereg Vármegyei Közgyűlés alelnöke, Dr. Kiss Béla járási hivatalvezető vágta át Ragányi Róbert polgármesterrel a település megjelent és meghívott vendégei jelenlétében.

Az ünnepi köszöntő és a papi áldást követően a vendégek megtekintették és bejárták az épületeket, melyek a településközpont üde színfoltjai lettek büszkeséggel töltve el Ramocsaháza lakosait.

 

Továbbá Ramocsaháza Község Önkormányzata délután 16:30-tól szeretettel hívta és várta a község lakosait a IV. alkalommal megrendezésre kerülő adventi forgatagra.

Az eseményre közel négyszázan látogattak el, hogy közösen készüljenek a karácsonyra.  Az adventi koszorú második gyertyájának meggyújtása és az általános iskola gyerekeinek ünnepélyes műsora után, ahogy elkezdett besötétedni, felkapcsolódott a Kossuth Lajos utcai díszkivilágítás.

Ragányi Róbert polgármester úr Ramocsaháza Község Önkormányzatának nevében ünnepélyes keretek között adta át Ragányi Mihály önkormányzati képviselő részére a közszolgálati díszoklevelet és az emlékplakettet.

 A képviselő-testület a „Ramocsaháza községért” kitüntető címet a 25 éven át tartó közszolgálat területén kiemelkedő tevékenységének, a polgárok ügyei intézésének, biztonságának, önkormányzati képviselői területen hosszú időn át kiemelkedő munkájának elismeréséül adományozta.

Az Önkormányzat frissensült hurkával, kolbásszal, szalonnával és toroskáposztával várta a forgatag látogatóit. A kínálatból nem hiányozhatott a meleg tea, a forralt bor és az elmaradhatatlan tombolasorsolás sem.

Áldott karácsonyi ünnepet és boldog új esztendőt kíván Ramocsaháza Képviselő-testületet nevében Ragányi Róbert polgármester!

 

 

 

 


Képgaléria