A Polgárőrség évértékelő gyűlése

Ramocsaháza Község Polgárőr Egyesülete március 1.-én tartotta éves közgyűlését. A rendezvényen tiszteletét tette a rendőrség részéről Koncz László alezredes és munkatársai: Oláh János alezredes és Nagy Attila törzszászlós, valamint Jászovics László, a Megyei Polgárőr Szövetség elnökhelyettese.


A helyi önkormányzat képviseletében megjelent Ragányi Róbert polgármester, Málik Pál alpolgármester ill. Cseh László képviselő.

Zsíros János elnök, a vendégek és a polgárőrtársak köszöntése után beszélt a Polgárőrség 2018-ben végzett munkájáról. Elmondta, hogy a polgárőrség a községben megrendezett valamennyi rendezvény, sportesemény biztonságos lebonyolításában részt vett, gyalogos, kerékpáros és gépkocsival végzett szolgálattal összesen 2442 órát teljesített. Különös figyelmet fordítottak a gyerekekre és az idős korúakra. Tájékoztatták a lakosságot a betolakodó, trükkös tolvajok által jelentett veszélyre. Szolgálatuk ellátásához a helyi önkormányzattól, a rendőrségtől minden segítséget megkaptak.

Terveik között szerepel a 20 éves szolgálati gépkocsi pályázat útján történő lecserélése, illetve egységes formaruha beszerzése.

A 2018-ban végzett munkájáért tárgyjutalmat vehetett át Zsiros József, Juhász Gábor, Vári Nikolett és Zsíros János melyet a Megyei Polgárőr Szövetség megbízásából Jászovics László adott át.

Az eredményes munkát Koncz László alezredes, illetve az Önkormányzat nevében Ragányi Róbert polgármester köszönte meg és további támogatásáról biztosította a polgárőröket.

A rendezvény közös vacsorával zárult.


Képgaléria